IET
openingstijden
& contact

Maandag – Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

Ulthera

Ulthera stimuleert je huidom collageen aan te maken. Met meer collageen is je huid strakker en ziet de huid er frisser uit!

Ulthera

Hoe werkt Ulthera?

Deze behandeling gebruikt ultrasound om de aanmaak van collageen te stimuleren. In tegenstelling tot lasers, radiofrequentie en andere behandeltechnieken mijdt Ulthera de oppervlakkige huidlagen en zit het precies op de juiste huiddiepte om collageen te stimuleren( deze bevindt zich in de lederhuid).

Ulthera is de enige niet-invasieve procedure die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd voor het verstrakken en liften van de huid. Dit  betekent dat het niet alleen een effectieve behandeling is, maar ook voldoet aan de meest strenge veiligheidseisen.

Voor wie is Ulthera bedoeld?

– Onderkin
– Een minder strakke kaaklijn
– Verouderde hals
– Hangende oogleden

Daarnaast is Ulthera een aanrader als preventieve behandeling vanaf je dertigste. Rond die periode start de afname van collageen en die effecten wil je graag tegen gaan.

Voorbeelden

Ulthera
Ulthera
Ulthera
Ulthera
Ulthera ogen

Prijzen

De Ulthera behandelingen vinden plaats in onze kliniek op de Parnassusweg.

Woon je verder weg, klik dan op www.ultherakliniek.nl voor onze klinieken op de

– Coolsingel Rotterdam
– Bezuidenhoutseweg Den Haag
– Stationsweg Den Bosch
– Lindenlaan Huizen (‘t Gooi)

Vrijblijvend consult

Tijdens het consult geeft onze cosmetisch arts uitleg over de techniek en procedure van een Ulthera behandeling. Wij vragen je naar je algemene gezondheidstoestand, zoals je medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, eventuele allergieën, etc. Op deze manier kan de behandeling in optimale omstandigheden plaatsvinden.

Ook bespreken we uw wensen en vertellen wij je wat de mogelijkheden van huidverstrakking is door van Ulthera. Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Uiteraard brengen we je op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties. Tijdens het consult heb je alle ruimte om vragen te stellen.

Overweegt u een Ultherapy behandeling? We nodigen je voor een gratis en vrijblijvend consult graag uit op onze locaties